DNEVNI BORAVAK

DIAZAJNIRANJE

Naši stručnjaci u prodajno-izložbenom salonu osmislit će i dizajnirati željene proizvode ili će samo usmjeriti već postojeću ideju. 

PONUDA

Nakon nekoliko dana dobit ćete ponudu i vizualizaciju željenog ormara. U slučaju prihvaćanja ponude, potrebno je uplatiti avans od 70%.

IZMJERA PROSTORA

U slučaju da je potrebno, naši stručnjaci će izići na teren i obaviti profesionalnu i preciznu izmjeru prostora.

PROJEKTIRANJE

Naši projektanti rade projektiranje na osnovu preciznih mjera. Konzultiraju se s vama  u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema.

PROIZVODNJA

Na osnovu precizno izrađenog projekta počinje proizvodnja vašeg proizvoda. 

DOSTAVA I MONTAŽA

Na unaprijed dogovoren datum vlastitim prijevoznim sredstvom dostavljamo i na licu mjesta sastavljamo vaš namještaj. 

Istaknuti radovi

Zašto izabrati baš Namještaj Perković?

Kao što smo u uvodu ove stranice napomenuli, Namještaj Perković proizvodnjom namještaja po mjeri bavi se od 1994. godine. Kroz tih 27 godina napravili smo na tisuće različitih proizvoda za dnevni boravak, onih jednostavnih ali i onih najkompliciranijih. Iskustvo dugogodišnjeg rada, ulaganja u stručno osoblje, najnovije tehnologije i znanje… možemo sa sigurnošću reći da smo profesionalci u izradi namještaja po mjeri i da u našem polju djelovanja ne postoji zadatak kojeg nismo u stanju izvršiti. 

27 GODINA ISKUSTVA

Proizvodnjom namještaja bavimo se od 1994. godine. Do sada smo realizirali na tisuće različitih proizvoda namještaja po mjeri.

ODGOVORNOST POSLOVANJA

Brand name “Namještaj Perković” nastao je iz male garaže iznajmljenog stana u Splitu.  Danas, 25 godina kasnije sinonim smo za kvalitetu namještaja. Ugled smo stjecali mukotrpnim radom i trudom. Ipak, svaki dan radimo na održavanju i dodatnom jačanju ugleda firme i kvalitete naših proizvoda. 

STRUČNI ZAPOSLENICI I RAZVIJENA TEHNOLOGIJA

Priču smo započeli peglom za robu i jednom aku-bušilicom. Danas smo vlasnici jednog od najmodernijih proizvodnih pogona u ovom dijelu Hrvatske. Stečeno znanje konstantno nadograđujemo, a isto sustavno prenosimo i na zaposlenike. 

BESPLATNI DIZAJN, IZMJERA, DOSTA I MONTAŽA

U našem prodajno-izložbenom salonu možete zatražiti neobaveznu, odnosno besplatnu izradu ponude (dizajna). U ponudi koju dobijete uračunata je izmjera, proizvodnja, dostava i montaža namještaja na licu mjesta. 

5 GODINA GARANCIJE

Proizvodimo namještaj od najkvalitetnijih materijala i okova dostupnih na tržištu. Svi naši proizvodi dolaze uz službenu garanciju od 5 godina. No, to je samo službena garancija, a mi smo sigurni da će Vam naš namještaj prije dosaditi nego što će “propasti”. 

Rezerviraj termin u našem salonu

KONTAKT FORUMA

ZAŠTO REZERVACIJA TERMINA?

Kada je riječ o kupnji kvalitetnog namještaja po mjeri, potrebna je što veća preciznost rada. Naši prodajni stručnjaci trebaju koncentrirano čuti svaku vašu želju i prijedlog. Također, tijekom razgovora o vašoj budućoj kuhinji (ili nekom drugom proizvodu) trebali bi ste i vi biti potpuno neometani jer to je proizvod kojeg ćete imati u svom domu na duži period godina. 

Upravo iz tog razloga želimo svakom klijentu omogućiti vrijeme u kojem će mu naši prodavači biti maksimalno posvećeni. U slučaju da nemate rezerviran termin, moguće je da će istovremeno u salonu biti više klijenata što uvelike remeti vašu, ali i koncentraciju našeg stručnog osoblja. 

Stoga, molimo Vas da unaprijed rezervirate svoj termin.

namjestaj perkovic

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja