KUHINJE

KUHINJE

Kuhinje po mjeri naša su uža specijalnost! Već smo napomenuli kako se proizvodnjom namještaja bavimo gotovo 25 godina, i teško je reći koliko smo kuhinja od tada napravili.

U izradi kuhinja, kao i u svemu ostalom, koristimo najkavlitetnije okove i materijale koje tržište nudi.
Također, naša tvornica opremaljena je i lakirnicom što našim kupcima omogućuje kupnju kuhinje po mjeri u boji po izboru!

Često postavljena pitanja

Želite naručiti kuhinju po mjeri iz naše proizvodnje?

Najavite svoj dolazak (najava nije nužna, ali je poželjna) u naš izložbeno-prodajni salon gdje će Vas dočekati naši projektanti. Od njih možete očekivati visoku profesionalnost, kvalitetne i primjenjive savjete vezane za proizvod koji želite naručiti.

Odmah po završetku uvodnih dogovora projektanti će Vam sastaviti okvirnu ponudu te programski nacrtati Vaš budući proizvod.

Load More


Okvirnu cijenu kuhinje po mjeri je gotovo nemoguće dati. Razlog tome leži u različitosti materijala, opremljenosti kuhinje i brojnih drugih čimbenika koji drastično utječu na konačnu cijenu.
Primjera radi:
* Od kojeg materijala će Vam biti vratnice
* Želite li ublaživače
* Hoće li biti podiznih mehanizama
… te još veliki broj čimebnika

Load More


Vrijeme dostave je dosta promjenjivo kroz godinu. Baš kao i u drugim poslovima, postoje sezonski dijelovi godine kada se na dostavu u montažu čeka nešto više.
U svakom slučaju, kroz razgovor s našim projektantima sasvim sigurno ćete biti upoznati s okvirnim vremenom dostave naručenog proizvoda.

Load More


Naš izložbeno-prodajni salon nalazi se na adresi Viktora Vida 1, Visoka, Split.

 

Tamo možete vidjeti ogledne primjere našeg rada, pričati s našim prodavačima i projektantima. Oni će saslušati Vašu ideju, eventualno predložiti potrebne izmjene i dopune ideje, dati Vam profesionalne i praktične savjete kako bi konačni proizvod bio što je moguće bolji!
Kroz razgovor s projektantima i prodavačima dobit ćete jasniju sliku svog budećeg namještaja, okvirni rok isporuke i sve ostale potrebne detalje.

Nekoliko dana nakon Vaše posjete ovkirna ponuda sa 3D prikazom budućeg namještaja biti će gotova.

Load More


Ne! Ne morate se uopće brinuti oko montaže namještaja kojeg kupite kod nas jer je montaža sastavni dio naše ponude URAČUNAT u cijenu proizvoda.
Na unaprijed dogovoren datum naši stručnjaci će dovesti namještaj te ga kompletno montirati.

Load More


Namještaj Perković proizvodnjom namještaja po mjeri bavi se već 25 godina. Iza nas su tisuće i tisuće projekata te zadovoljnih kupaca.
Na cijeli naš asortiman proizvoda ima garanciju od 5 godina!

Osim toga, Perković Trade d.o.o. vlasnik je certifikata ISO 9001 !

 

Load More

Recenzije

Rezerviraj termin

Sviđa Vam se kako radimo? Rezervirajte svoj termin u našem prodajno-izložbenom salonu.