namjestaj perkovic

POSTUPAK NASTANKA KUHINJE IZ SNOVA

DIZAJNIRANJE

Naši stručnjaci osmislit će kuhinju za Vas ili će Vašu postojeću ideju pretvoriti u potpuno funkcionalnu kuhinju iz snova.

IZDAVANJE PONUDE

Nakon nekoliko dana dobit ćete ponudu i vizualizaciju željene kuhinje. U slučaju prihvaćanja ponude, potrebno je uplatiti avans od 70%.

IZMJERA PROSTORA

Nakon uplate avansa i potpunog završetka građevinskih radova, naš stručnjak dolazi na lice mjesta i uzima precizne mjere prostora.

RAČUNALNO PROJEKTIRANJE

Naši projektanti rade projektiranje na osnovu preciznih mjera. Konzultiraju se s vama  u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema.

PROIZVODNJA

Na osnovu precizno izrađenog projekta počinje proizvodnja vaše kuhinje. U proizvodnji se kuhinja priprema za montažu.

DOSTAVA I MONTAŽA

Jednom kada je sve spremno, i na unaprijed dogovoren datum, besplatno dostavljamo i montiramo kuhinju na licu mjesta.

Istaknuti radovi

Zašto baš Namještaj Perković?

Kao što smo u uvodu ove stranice napomenuli, Namještaj Perković proizvodnjom namještaja po mjeri bavi se od 1994. godine. Kroz tih 27 godina napravili smo na tisuće različitih kuhinja po mjeri, onih jednostavnih ali i onih najkompliciranijih. Iskustvo dugogodišnjeg rada, ulaganja u stručno osoblje, najnovije tehnologije i znanje… možemo sa sigurnošću reći da smo profesionalci u izradi namještaja po mjeri i da u našem polju djelovanja ne postoji zadatak kojeg nismo u stanju izvršiti. 

27 GODINA ISKUSTVA

Proizvodnjom namještaja bavimo se od 1994. godine. Do sada smo realizirali na tisuće različitih proizvoda namještaja po mjeri. 

STRUČNI ZAPOSLENICI I RAZVIJENA TEHNOLOGIJA

Priču smo započeli peglom za robu i jednom aku-bušilicom. Danas smo vlasnici jednog od najmodernijih proizvodnih pogona u ovom dijelu Hrvatske. Stečeno znanje konstantno nadograđujemo, a isto sustavno prenosimo i na zaposlenike. 

ODGOVORNOST POSLOVANJA

Brand name “Namještaj Perković” nastao je iz male garaže iznajmljenog stana u Splitu.  Danas, 27 godina kasnije sinonim smo za kvalitetu namještaja. Ugled smo stjecali mukotrpnim radom i trudom. Ipak, svaki dan radimo na održavanju i dodatnom jačanju ugleda firme i kvalitete naših proizvoda. 

BESPLATNI DIZAJN, IZMJERA, DOSTAVA I MONTAŽA

U našem prodajno-izložbenom salonu možete zatražiti neobaveznu, odnosno besplatnu izradu ponude (dizajna). U ponudi koju dobijete uračunata je izmjera, proizvodnja, dostava i montaža namještaja na licu mjesta. 

5 GODINA GARANCIJE

Proizvodimo namještaj od najkvalitetnijih materijala i okova dostupnih na tržištu. Svi naši proizvodi dolaze uz službenu garanciju od 5 godina. No, to je samo službena garancija, a mi smo sigurni da će Vam naš namještaj prije dosaditi nego što će “propasti”. 

Rezerviraj termin u našem salonu

KONTAKT FORMA

ZAŠTO REZERVACIJA TERMINA?

Kada je riječ o kupnji kvalitetnog namještaja po mjeri, potrebna je što veća preciznost rada. Naši prodajni stručnjaci trebaju koncentrirano čuti svaku vašu želju i prijedlog. Također, tijekom razgovora o vašoj budućoj kuhinji (ili nekom drugom proizvodu) trebali bi ste i vi biti potpuno neometani jer to je proizvod kojeg ćete imati u svom domu na duži period godina. 

Upravo iz tog razloga želimo svakom klijentu omogućiti vrijeme u kojem će mu naši prodavači biti maksimalno posvećeni. U slučaju da nemate rezerviran termin, moguće je da će istovremeno u salonu biti više klijenata što uvelike remeti vašu, ali i koncentraciju našeg stručnog osoblja. 

Stoga, molimo Vas da unaprijed rezervirate svoj termin.

namjestaj perkovic

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja