Naručivanje namještaja u doba Covid-19

Naručivanje namještaja u doba Covid-19

Perković Trade d.o.o. 16.03.2020. donio je odluku o privremenoj obustavi rada prodajno-izložbenog salona koji se nalazi u Splitu. 

Pripoćenje koje smo 16.03.2020. objavili na našoj službenoj Facebook stranici!

Odluku smo donijeli iz poštovanja prema našim djelatnicima i svim potencijalnim kupcima koje bi smo nastavkom rada doveli u opasnost od zaraze virusom COVID-19. 
Nedugo nakon zatvaranja izložebenog salona (7 dana kasnije) donijeli smo i odluku o obustavbljanju proizvodnog pogona. Naime, pogon firme Namještaj Perković smješten je u ruralnom kraju gdje živi veliki broj starijih i nemogućnih ljudi. Odkula je bila jednostavna i jednoglasna – ne smijemo dovesti u pitanje zdravlje naših sumještana. 

Ovim putem se ispričavamo svim našim kupcima koji zbog tih odluka već dugo čekaju svoj namještaj, pa i svima koji su imali namjeru pokrenuti postupak narudžbe “našeg” namještaja. 

Pandemija virusa COVID 19 polako jenjava, pa se i mi vraćamo našim poslovima i polako vraćamo proizvodni pogon u funkciju. No, i dalje smo u vrlo sniženim kapacitetima, dok prodajno-izložbeni salon nećemo otvarati još neko vrijeme

Upravo iz tog razloga osmislili smo način naručivanja namještaja u doba COVID-19! 

Na koji način mogu započeti razgovor o potrebnom namještaju?

Skype poziv

Namještaj Perković uvodi mogućnost kontakta putem skype-a!

Putem E-maila

Naši stručnjaci RADE od kuće i spremno očekujemo Vaše e-mail upite! 

Telefonskim pozivom

Standarnim telefonskim pozivom – preporučujemo da svaki razgovor započne ovim putem.

Više o postupku naručivanja namještaja putem interneta

Mišljenja je kako je kombinacija gore navedenih metoda najboljs! 

  1. Uputite uvodni telefonski poziv u kojem ćete okvirno našim stručnjacima reći što Vam točno treba 
  2. Naši stručnjaci će Vas uputiti koje važne podatke da im dostavite putem e-maila (ili slično) 
  3. Nakon što naši djelatnici vide o čemu se radi, eventualno će Vam predložiti skype sastanak. 

Ovako smo to mi zamislili (iskustvo nam kaže da je ovo najbolja kombinacija), ali naravno da je postupak posložan izmjenama i da kontakt možete započeti na sebi željeni način! 

Na gore navedene način dobit ćete odgovor od stane naših prodajnih stučnjaka! 

 

Ne brinite, Vaš namještaj ćemo proizvoditi isključivo kada svi mogući detalji budu ugovoreni! 

Online način komunikacije je idealan za uvodne razgovore između prodavača i kupca, usmjeravanje tijeka razgovora i slično. Jednom kada se naš prodajno-izložbeni salon otvori, preostat će nam samo utvrditi završne detalje (umjesto da se tada započinje cijeli postupak). 

Ne, ne trebate imati TOČNE mjere prostora jer je to posao koji obavlja naš stručnjak s preko 25 godina iskustva. Izmjera prostora nije jednostavan zadatak i ne trebate preuzeti odgovornost točnosti mjera. 

No, bilo bi idealno da našim prodavačima dostavite OKVIRNE mjere i slike prostora kako bi oni imali što precizniju viziju posla i kako bi mogli kreirati što je moguće točniju ponudu za Vas. 

Još jednom napominjemo da putem interneta želimo pokrenuti isključivo uvodne razgovore, a finaliziranje posla, izmjera prostora i sama montaža namještaja biti će obavljena nakon što se stanje sa pandemijom virusa COVID19 stabilizira (vjerojatno ćemo s montažama započeti 11.05.2020.)

Želiš započeti razgovor s nekim od naših stručnjaka?