Ormari

Ormari

Previous
Next

Nakon 25 godina iskustva u izradi namještaja možemo reći kako smo sposobni izraditi ormar kakav god poželite. Naša tvornica je opremljena visoko kvalitetnim CNC strojevima te imamo vlastitu lakirnicu, što nam omogućuje ponudu namještaja u više od 2 000 boja. 

 

Naša osnovna djelatnost je izrada namještaja po mjeri, a naša uža specijalnost je upravo izrada ormara po mjeri. 
Najveća prednost namještaja po mjeri ogleda se u personaliziranosti i mogućnosti prilagodbe svačijem ukusu i različitim prostorima. 

Prvo ćemo Vas detaljno informirati, savjetovati i uputiti na idealno rješenje, a zatim ćemo u našem proizvodnom pogonu i izraditi namještaj upravo po Vašim potrebama i željama. 

 

Primjeri naših radova

Recenzije naših kupaca

Recenzije su preuzete s naše službene Facebook stranice. Postavljene su slike ilustrativnog karaktera zbog zaštite identiteta naših klijnata. 

Moram pohvaliti, iako smo imali mali problem pri narudžbi bili su vrlo susretljivi i spremni da se problem rijesi brzo sa ocitom brigom da na kraju budemo zadovoljni i da sve bude na visokom nivou. Osvježenje je naici i na takav odnos prema klijentu, 👍
Popović
Izuzetno profesionalni,ljubazani i kopetentni pocevsi od samoga planiranja izgleda namjestaja, izrade do montaže...kvaliteta izrade je neupitna....bilo mi je zadovoljstvo surađivati s Vama...sve najbolje preporuke budućim kupcima 😊😊😊🤩🤩👏👏
Lučić
Great job! My wife and I purchased an apartment in Split and hired Namještaj Perković based on the recommendation from a friend. We are delighted with the result. From start to finish the process was smooth, professional and timely.
Michael

Često postavljena pitanja

Narudžba namještaja iz naše proizvodnje započinje dolaskom u naš prodajno-izložbeni salon.

Obzirom da prodajemo (proizvodimo) namještaj po mjeri, svakom klijentu se posvećujemo do maksimuma. Naši stručnjaci u prodajno-izložbenom salonu osluškuju Vaše želje, zahtjeve i uvjete, te na osnovu njih polako kreiraju konačnu sliku Vašeg budućeg namještaja.

Upravo iz navedenih razloga, bilo bi poželjno da prije dolaska u naš prodajno izložbeni salon rezervirate svoj termin, kako bi ste bili sigurni da će se naši stručnjaci maksimalno posvetiti Vašim željama i potrebama.

Vrijeme dostave je dosta promjenjivo kroz godinu. Baš kao i u drugim poslovima, postoje sezonski dijelovi godine kada se na dostavu u montažu čeka nešto više.
U svakom slučaju, kroz razgovor s našim projektantima sasvim sigurno ćete biti upoznati s okvirnim vremenom dostave naručenog proizvoda.

DA!
Ne morate se brinuti oko montaže namještaja kojeg kupite kod nas jer je montaža sastavni dio naše ponude URAČUNAT u cijenu proizvoda

Na unaprijed dogovoren datum, naši stručnjaci će na Vašu adresu dovesti kompletan namještaj koji ste naručili te ga odmah i montirati. Perković Trade d.o.o. garantira kako ćemo u Vaš dom poslati prekaljene stručnjake s višegodišnjim iskustvom u sastavljanju namještaja.
Također, naši djelatnici biti će opremljeni svim potrebnim alatom za rad.

Sastavljanje namještaja zna biti vrlo komplicirano, zahtjeva koncentraciju te često konstantnu komunikaciju među kolegama koji sastavljaju. Iz toga razloga molimo sve naše kupce da budu obzirni i da što je moguće manje ometaju njihov rad.

Pod ometanjem rada podrazumijevamo:

  • Stalno pokretanje razgovora o raznim temama koje nisu vezane za namještaj koji u tom trenutku sastavljaju. 
  • Neprekidno i konstantno nadgledanje rada koje kod nekih ljudi može izazivati nelagodu i može im
    narušavati koncentraciju.

Također, ukoliko nije došlo do nikakvih komplikacija (najčešći slučaj) kupac je dužan pregledati sastavljeni namještaj te eventualne primjedbe reći sastavljačima.
Sastavljači će neke primjedbe moći riješiti odmah, na licu mjesta, dok će određene promjene (ispravci) morati biti vraćeni u naš proizvodni pogon.

VAŽNA NAPOMENA: Nikada za sobom ne ostavljamo “repove”. Ukoliko sastavljači određeni problem ne mogu riješiti na licu mjesta, oni će taj dio namještaja ponijeti sa sobom na doradu (ili izradu novog) te Vam ga naknadno vratiti i ponovno sastaviti.

Namještaj Perković proizvodnjom namještaja po mjeri bavi se već 25 godina. Iza nas su tisuće i tisuće
projekata te zadovoljnih kupaca.
Na cijeli naš asortiman proizvoda nudi službenu garanciju na 5 godina!

Ono na što smo iznimno ponosni je činjenica da nam se veliki broj kupaca kojima smo radili namještaj
prije 10-15 godina javljaja sa željom da im samo promjenimo boju vratnica jer žele promjenu.

Osim toga, Perković Trade d.o.o. vlasnik je certifikata ISO 9001 !

Kao što smo već napomenuli, rezervacija termina nije obvezna, ali je i više nego poželjna.

Klijenti s rezerviranim terminom u pravilu dobiju kvalitetniju uslugu iz jednostavnog razloga – naši prodavači se posvećuju isključivo Vama, bez ometanja.

Svoj termin možete rezervirati u direktnom dogovoru s našim stručnim osobljem u izložbenom salonu:

TEL: 021 470 276
MOB: +38599 240 8684
E-mail: salon @namjestaj-perkovic.hr (spojiti znak @ s prefiksom – ovdje odvojen zbog zloupotrebe)

NAPOMENA: U slučaju da posjetite naš salon bez rezervacije u trenutku kada druga stranka ima rezervirani termin, naši prodavači će Vas zamoliti da dođete u nekom drugom terminu (odmah će Vam i ponuditi rezervaciju termina kada to Vama odgovara).