Pravila privatnosti

Perković Trade d.o.o. je jedini i punopravni vlasnik stranice namjestaj-perkovic.hr te polaže sva prava na sadžaj stranice. 

Osnovni podaci o poduzeću

Naziv poduzeća: Perković Trade d.o.o. 

Brand name: Namještaj Perković

Nadležni sud: trgovački sud u Splitu 

MBS: 060048161

OIB: 33107524899

Status: bez postupka

Sjedište: Splitsko-dalmatinska županija, općina Cista Provo, Aržano 21246, Perkovići 2

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću 

Vlasnici: Ante Perković i Nikola Perković 

Procesuiranje te čuvanje osobnih podataka kroz knjigovodstveno poduzeća Perković Trade d.o.o

Članak 1.

Perković Trade d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano u Splitu (Trgovački sud Split) kroz svoje poslovanje na legalan i legitiman način vodi knjivodostvo pomoću računalnog programa KIS for win (vlasništvo poduzeća Micronis d.o.o.).

Odgovorna osoba u poduzeću, zadužena za vođenje knjigovodstva je Sanja Perković.

Sanja Perković je jedina osoba koja ima uvid u navedeni knjigovodstveni program koji koristi poduzeće Perković Trade d.o.o.

 

Članak 2.

Perković Trade d.o.o. sve spise, zapise i dokumente koji proizlaze iz knjigovodstva poduzeća čuva na sigurnom i primjernom mjestu, u skladu sa Zakonom o privatnosti osobnih podatka.

Odgovorno tvrdimo kako bilo koje podatke potebene za legalno vođenje knjigovodstva unutar poduzeća nećemo dijeliti s trećim stranama, osim u slučaju da tako što zatraže nadležne institucije kao što su, primjera radi, porezna uprava, razni državni ispektorati, policija i slično.

Perković Trade d.o.o. će osobne podatke korištene kroz vođenje računovodstva čuvati u vremenskom roku koji je propisan zakonom. Dio podataka bit će čuvan 11 godina, a dio podataka trajno će ostati u arhivama koje se čuvaju na sigurnom i primjerenom mjestu, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te u skladu sa svim drugim potrebnim zakonima.

Interni akt o čuvanju i procesuiranju osobnih podataka

 

Ovim dokumentom Perković Trade d.o.o. propisuje rok čuvanja osobnih podataka.

  • Perković Trade d.o.o. čuvat će sve osobne podatke za čije čuvanje ima privolu vanjske osobe sukladno svim odredbama zakona o zaštiti osobnih podataka.
  • Podaci vanjskih osoba za čije čuvanje Perković Trade d.o.o. ima privolu čuvati će se kroz vremenski rok ne duži od 2 godine (osim u slučajevima kada druge zakonske regulative propisuju drugačije).
  • U slučajevima kada druge zakonske regulative propisuju drugačije (čuvanje izdanih i primljenih računa, platne liste, podaci potrebni za vrijeme trajanja garancije i slično) poduzeće Perković Trade d.o.o. prema osobnim podacima postupat će upravo po potrebnom i propisanom zakonskom obliku djelovanja.

Interni akt o čuvanju osobnih podataka u poduzeću Perković Trade d.o.o. na snagu stupa popisom odgovorne osobe.

S primjerom odnosa prema osobnim podacima, koju ovaj akt propisuje, započinje se s danom 20.05.218