Proizvodnja

Namještaj Perković - Proizvodni pogon

Proizvodni pogon, a ujedno i sjedište firme Perković Trade d.o.o. (Namještaj Perković) nalazi u se u Aržanu, nedaleko graničnog prijelaza Kamensko (RH). 

 

Najmodernija tehnologija za proizvodnju namještaja po mjeri

Pila Schelling 45

Previous
Next

CNC Homag - Bušilica/Graviranje

Previous
Next

Ljepilica rubova

Previous
Next

Lakirnica

Previous
Next

Naš proizvodni pogon kroz provijest

Supružnici Sanja i Ante Perković priču o proizvodnji namještaja počinju u garaži iznajmljenog stana u Splitu, 1992. godine. Upravo te godine dobili su prvog od dvojice sinova.  
Upornim radom, žrtvom, odricanjem i uz veliku pomoć obitelji proizvodnja se polagano širi te 1998. godine iznajmljuju proizvodni pogon od oko 200m2 u Sinju. 

U Sinju smo proizvodili namještaj sve do 2001. godine kada se odlučujemo dodatno proširiti posao i napraviti proizvodni pogon na “rodnoj grudi” Ante Perkovića, u Aržanu. 

potvrda kvalitete

Naš proizvodni pogon u Aržanu započeo je sa radom 2002. godine. Tvornica je u početku imala oko 700m2 i dosta zastrajelu tehnologiju. 

2008. godine dolazi prvi val modernih strojeva, a od 2014. godine opremljeni smo jednim od najmodernijih strojeva za izradu namještaja po mjeri koje tržište nudi. 

Kroz ovih 17 godina proizvodni pogon smo prošili za dodatnih 300m2 natkrivenog skladišno-proizvodnog pogona. 

U sklopu tvornice posjedujemo i vlastitu lakirnicu koja našim kupcima omogućuje izbor od preko 2000 različitih boja. 

 

Danas, nakon punih 27 godina poduzeće Perković Trade d.o.o. i dalje vode supružnici Sanja i Ante Perković. 

Uz njih, u poduzeću radi još 14 majstora svog zanata.

Dobra organizacija, konstantno ulaganje u radnu snagu, inovacije i modernizaciju dovele su nas do toga da možemo reći kako smo proizvođači namještaja po mjeri broj 1. u Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Moderno postrojenje, napredni računalni programi i stručnost radne snage dovela nas je na tu poziciju, a na njoj planiramo i ostati. 

Na početku spomenuti (prvi sin) Nikola Perković danas je poslovođa poduzeća, a i mlađi sin Stipe polako uči zanat kako bi bio spreman nastaviti obiteljsku tradiciju proizvodnje namještaja po mjeri. 

Raskrajač
CNC obradni stroj
Ljepljilica rubova
Lakirnica
Previous
Next