TRADICIJA KVALITETE

Namještaj Perković, obiteljsko poduzeće specijalizirano za proizvodnju namještaja po mjeri najviše kvalitete, na tržišu postoji već više od 30 godina. Iza nas je na tisuće realiziranih projekata, a ispred nas nepresušna težnja savršenstvu.

Svoje znanje, iskustvo i strast prema namještaju uložit ćemo u svaki projekt, s ciljem stvaranja prostor koji ne samo da ispunjava vaše potrebe, već i postavlja nove standarde kvalitete, elegancije i funkcionalnosti.

10 Godina garancije

Namještaj Perković - Garancija kvalitete

Nositelj certifikata “Zeleni Certifikat”

logo-ZELENI CERTIFIKAT-2023

Nositelj certifikata “Hrvatska Kvalitetea”

Screenshot_3

ŠTO I KAKO RADIMO?

Namještaj Perković je firma specijalizirana za cjelokupno opremanje stambenih i više-stambenih prostora pločastim namještajem po mjeri.

Planiranje, dizajniranje i izrada namještaja po mjeri zahtjeva znanje, stručnost, vrijeme i koncentraciju. Namještaj po mjeri će biti glavno obilježje Vašeg doma, a ukoliko se odlučite na nas kao izvođača, možete biti sigurni da ćete taj namještaj koristiti dugi niz godina. 

U tekstu ispod donosimo vam detaljno opisane procese nastanka namještaja po mjeri u našoj izvedbi. 

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja