namjestaj perkovic

Uz Vas od samog početka

Jeste li svjesni da ponekad samo zbog jedne krivo pozicionirane utičnice za struju (“ma može, stavi je tu…”) kasnije možete izgubiti mogućnost maksimalne iskoristivosti prostorije, a i na tisuće kuna zbog komplikacija u proizvodnji namještaja koji će riješiti taj problem.

Iskoristite naše znanje i iskustvo, angažirajte nas kao savjetnike od prvih koraka u postupku izgradnje svog novog prostora i na taj način uštedite vrijeme i novac. 

LASERSKA IZMJERA

Dolazimo na Vašu lokaciju s najmodernijom tehlogijom za izmjeru prostora koja u ovom trenutku postoji tržištu. 

SAVJETOVANJE

Nakon utvrđenog postojećeg stanja prostora, prelazimo na stručno savjetovanje, a ovisno o stadiju izgrađenosti prostora. 

PROJEKTIRANJE

Nakon što utvrdimo sve detalje, počinjemo projektiranje budućeg namještaja po mjeri koji će odgovarati budućem prostoru.

PLANIRANJE BUDŽETA

Na osnovu detaljnih dogovra o budućem prostoru izradit ćemo Vam i precizan plan budžetiranja za budući namještaj po mjeri.

DIZAJNIRANJE

Ukoliko želite, možemo Vam napraviti i kvalitetan računalni  3D prikaz budućeg postora.

IZRADA NAMJEŠTAJA

Iako Vas ništa ne obvezuje da na kraju kupite naš namještaj po mjeri, mislimo da je to opcija koja će Vam uvelike olakšati postupak.

Idejna rješenja uređenja prostora

Što možemo ponudi po fazama radova?

U slučaju da možete utjecati na tijek radova na objektu (ukoliko nije riječ o višestabenoj zgradi gdje ćete imati svoj stan), već u tom stadiju Vam možemo savjetovati neke vrlo bitne stvari koje će kasnije značajno utjecati na dizajn, cijenu i funakcionalnost budućeg namještaja po mjeri. 

Ukoliko se Vaša buduća nekretnina upravo nalazi u fazi niskog Roh Bau, na pravom ste mjestu! 

Nudimo Vam uslugu kompletnog planiranja rasporeda prostorija, pozicioniranje hidro i električnih instalacija, a sve u skladu s Vašim željama. 

Za Vas ćemo osmisliti, dizajnirati i projektirati kompletan namještaj po mjeri za cijeli prostor. 

U ovoj fazi u mogućnosti smo dati neke vrlo bitne savjete za konačni izgled prostora, njegovu funkcionalnost, dizajn. Možemo se značajno prilagođavati Vašem budžetu, ne zanemarujući pri tom niti jedan od gore navedenih aspekata.

Kao i u svakom drugom stadiju, ovdje Vam također možemo uvelike pomoći svojim iskustom. 

U ovoj fazi počinjemo od Vaših želja vezanih za budući izgled, funkcionalnost i dizajn prostora.

Na osnovu Vaših želja o budućem prostoru, izraditi ćemo Vam cijeli plan onog što sve trebate napraviti ( pozicije instalacija, pregradnih zidova i slično) kako bi ste kasnije bez problema mogli sve trenutne želje provesti u djelo.

Zašto bi ste odabrali baš nas?

27 GODINA ISKUSTVA

Proizvodnjom namještaja bavimo se od 1994. godine. Do sada smo realizirali na tisuće različitih proizvoda namještaja po mjeri.

ODGOVORNOST POSLOVANJA

Brand name “Namještaj Perković” nastao je iz male garaže iznajmljenog stana u Splitu.  Danas, 25 godina kasnije sinonim smo za kvalitetu namještaja. Ugled smo stjecali mukotrpnim radom i trudom. Ipak, svaki dan radimo na održavanju i dodatnom jačanju ugleda firme i kvalitete naših proizvoda. 

STRUČNI ZAPOSLENICI I RAZVIJENA TEHNOLOGIJA

Priču smo započeli peglom za robu i jednom aku-bušilicom. Danas smo vlasnici jednog od najmodernijih proizvodnih pogona u ovom dijelu Hrvatske. Stečeno znanje konstantno nadograđujemo, a isto sustavno prenosimo i na zaposlenike. 

5 GODINA GARANCIJE

Proizvodimo namještaj od najkvalitetnijih materijala i okova dostupnih na tržištu. Svi naši proizvodi dolaze uz službenu garanciju od 5 godina. No, to je samo službena garancija, a mi smo sigurni da će Vam naš namještaj prije dosaditi nego što će “propasti”. 

namjestaj perkovic

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja