Ormari

Ormari po mjeri - Luna

ORMARI PO MJERI

DIZANIRANJE

Iako izgleda jednostavno, ormar je potrebno detaljno isplanirati kako bi ste maksimalno iskoristili svoj prostor.

PONUDA

Nakon nekoliko dana dobit ćete ponudu i vizualizaciju željenog ormara. U slučaju prihvaćanja ponude, potrebno je uplatiti avans od 70%.

IZMJERA PROSTORA

Nakon uplate avansa i zavreštka građevinskih ravoda, naš stručnjak dolazi na lice mjesta i uzima precizne mjere prostora.

PROJEKTIRANJE

Naši projektanti rade projektiranje na osnovu preciznih mjera. Konzultiraju se s vama  u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema.

PROIZVODNJA

Na osnovu precizno izrađenog projekta počinje proizvodnja vašeg ormara po mjeri. U proizvodnji se ormar priprema za montažu.

DOSTAVA I MONTAŽA

Jednom kada je sve spremno, i na unaprijed dogovoren datum, besplatno dostavljamo i montiramo ormar/e na licu mjesta.

ISTAKNUTI RADOVI

ZAŠTO BAŠ NAMJEŠTAJ PERKOVIĆ?

Kao što smo u uvodu ove stranice napomenuli, Namještaj Perković proizvodnjom namještaja po mjeri bavi se od 1995. godine. Kroz tih 25 godina napravili smo na tisuće različitih ormara po mjeri, onih jednostavnih ali i onih najkompliciranijih. Iskustvo dugogodišnjeg rada, ulaganja u stručno osoblje, najnovije tehnologije i znanje… možemo sa sigurnošću reći da smo profesionalci u izradi namještaja po mjeri i da u našem polju djelovanja ne postoji zadatak kojeg nismo u stanju izvršiti. 

25 GODINA ISKUSTVA

Proizvodnjom namještaja bavimo se od 1995. godine. Do sada smo realizirali na tisuće različitih proizvoda namještaja po mjeri. 

STRUČNI ZAPOSLENICI I RAZVIJENA TEHNOLOGIJA

Priču smo započeli peglom za robu i jednom aku-bušilicom. Danas smo vlasnici jednog od najmodernijih proizvodnih pogona u ovom dijelu Hrvatske. Stečeno znanje konstantno nadograđujemo, a isto sustavno prenosimo i na zaposlenike. 

ODGOVORNOST POSLOVANJA

Brand name “Namještaj Perković” nastao je iz male garaže iznajmljenog stana u Splitu.  Danas, 25 godina kasnije sinonim smo za kvalitetu namještaja. Ugled smo stjecali mukotrpnim radom i trudom. Ipak, svaki dan radimo na održavanju i dodatnom jačanju ugleda firme i kvalitete naših proizvoda. 

BESPLATNI DIZAJN, IZMJERA, DOSTA I MONTAŽA

U našem prodajno-izložbenom salonu možete zatražiti neobaveznu, odnosno besplatnu izradu ponude (dizajna). U ponudi koju dobijete uračunata je izmjera, proizvodnja, dostava i montaža namještaja na licu mjesta. 

5 GODINA GARANCIJE

Proizvodimo namještaj od najkvalitetnijih materijala i okova dostupnih na tržištu. Svi naši proizvodi dolaze uz službenu garanciju od 5 godina. No, to je samo službena garancija, a mi smo sigurni da će Vam naš namještaj prije dosaditi nego što će “propasti”. 

REZERVIRAJ TERMIN U NAŠEM SALONU

KONTAKT FORUMA

ZAŠTO REZERVACIJA TERMINA?

Kada je riječ o kupnji kvalitetnog namještaja po mjeri, potrebna je što veća preciznost rada. Naši prodajni stručnjaci trebaju koncentrirano čuti svaku vašu želju i prijedlog. Također, tijekom razgovora o vašem budućem ormaru (ili nekom drugom proizvodu) trebali bi ste i vi biti potpuno neometani jer to je proizvod kojeg ćete imati u svom domu na duži period godina. 

Upravo iz tog razloga želimo svakom klijentu omogućiti vrijeme u kojem će mu naši prodavači biti maksimalno posvećeni. U slučaju da nemate rezerviran termin, moguće je da će istovremeno u salonu biti više klijenata što uvelike remeti vašu, ali i koncentraciju našeg stručnog osoblja. 

Stoga, molimo Vas da unaprijed rezervirate svoj termin.