namjestaj perkovic

NAMJEŠTAJ PERKOVIĆ KROZ POVIJEST

Supružnici Sanja i Ante Perković priču o proizvodnji namještaja počinju u garaži iznajmljenog stana u Splitu, 1992. godine.

Upravo te godine dobili su prvog od dvojice sinova.  

Upornim radom, žrtvom, odricanjem i uz veliku pomoć obitelji proizvodnja se polagano širi te 1998. godine iznajmljuju proizvodni pogon od oko 200m2 u Sinju. 

U Sinju smo proizvodili namještaj sve do 2001. godine kada se odlučujemo dodatno proširiti posao i napraviti proizvodni pogon na “rodnoj grudi” Ante Perkovića, u Aržanu. 

tvornica namještaja po mjeri

Naš proizvodni pogon u Aržanu započeo je s radom 2002. godine. Sami pogon u početku je imao oko 700m2 zatvorenog proizvodno-skladišnog prostora i dosta zastarjelu tehnologiju. 

2008. godine dolazi prvi val modernih strojeva, a od 2014. godine opremljeni smo jednim od najmodernijih strojeva za izradu namještaja po mjeri koje tržište nudi. 

Kroz ovih 17 godina proizvodni pogon smo proširli za dodatnih 300m2 natkrivenog skladišno-proizvodnog pogona. 

U sklopu tvornice posjedujemo i vlastitu lakirnicu koja našim kupcima omogućuje izbor od preko 2000 različitih boja. 

Danas, nakon punih 28 godina poduzeće Perković Trade d.o.o. i dalje vode supružnici Sanja i Ante Perković. 

Dobra organizacija, konstantno ulaganje u radnu snagu, inovacije i modernizaciju dovele su nas do toga da možemo reći kako smo proizvođači namještaja po mjeri broj 1. u Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Odgovorno poslovanje, moderno postrojenje, napredni računalni programi i stručnost radne snage dovela nas je na tu poziciju, a na njoj planiramo i ostati. 

Na početku spomenuti (prvi sin) Nikola danas je poslovođa poduzeća, a mlađi sin Stipe ravnatelj organizacije.

namjestaj perkovic

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja